Kontakta oss

Vi återkopplar inom kort

9 + 12 =

FAQ

Vanliga frågor om bygge & renoveringar

Utför ni badrumsrenovering?

Ja, det gör vi. Dock utför vi inte VVS- och El-installationer, som gör att vi måste ta in någon som riktigt kan detta. Vi samarbetar med jätteduktiga rörmokare från ALMs VVS och elektrikern från Mochu-El. De är alltid redo att medverka så fort deras hjälp behövs. På det sättet har vi möjlighet att erbjuda en helhetslösning: allt från att dra rör, lägga golvvärme, installera belysning till att applicera tätskikt, lägga kakel och klinker och montera badrumsporslin.  Självklart får du anlita dina egna rörmokare och elektriker, om du önskar så.

Är ni våtrumsbehöriga?

Ja det är vi sedan 2015.

Utför ni fasadrenoveringar?

Ja vi utför fasadrenoveringar. Med våra produkter från Sto kommer er fasad att hålla jättelänge och se snygg ut. För mer utmanande fasader tar vi alltid in en expert från Sto, som med all sin kunskap inom olika fasadsystem rådgiver och guidar oss så att allt blir rätt gjort.

Utför ni takrenoveringar?

Ja vi utför takrenoveringar. Varje år lägger vi om ett antal tak i Malmö.

Utför ni fönsterbyte?

Ja, det gör vi. Vi kan byta era fönster som ni har anskaffat på egen hand eller så hjälper vi er att beställa fönster direkt från en fönstertillverkare i Lettland och byter dem när de nya fönstren har kommit fram.

Utför ni köksrenoveringar

Köksrenovering är en av våra vanligaste beställningar och vi kan alltid erbjuda en helhetslösning: allt från byta köksluckor till att slå ut gamla kök och bygga helt nytt.

Läs mer om köksrenoveringar här >>

Bygger ni helt nya hus?

Ja det gör vi. Om ni vill bygga ett nytt hus eller göra ert nuvarande hus större genom en tillbyggnation blir vi bara glada över att kunna hjälpa er.

Vi kan också guida er på er bygglovsansökan. Vi har gått genom processen ett antal gånger så tveka inte att fråga oss om du undrar över något – vi har säkert svaret. När det är dags att bygga, tar vi hand om bygget helt och hållet: vi gör det vi kan, anlitar andra för det som vi inte kan. Överalt blir bygget fackmässigt och snabbt gjort och det är grunden till kundernas belåtenhet.

Utför ni totalrenoveringar?

Ja det gör vi, både på villor och lägenheter. Har ni nyligen köpt en ny lägenhet eller ett hus som ni vill omvandla till ert drömhem så hjälper vi gärna er.

VILKA ANDRA BYGGARBETEN UTFÖR NI?

Bland annat bygger vi staket och terrasser, lägger sten, gjuter entrétrappor, dränerar och isolerar fundament. Fråga gärna om du har en annan typ av arbete som du behöver hjälp med.

HUR LÄNGE HAR ER BYGGFIRMA FUNNITS?

Vi har funnits sedan 2010 och har en bred erfarenhet av bygge och renoveringar.